Kennis en vakmanschap in eigen huis

Als kleine jongetjes stonden we al met onze laarzen in de klei.

In de vrije uren en in de vakantieperiode waren we altijd te vinden op het bedrijf van onze vader. We kregen geen voorkeursbehandeling maar begonnen van onderaf aan. John stond vaak dagenlang op grote onderhoudsprojecten te vegen en onkruid te wieden tussen de verharding en borders.
Door de combinatie van een groenopleiding aan de Middelbare Tuinbouwschool in Hoorn kreeg ieder van ons interesse in een verschillende kant van het vak.
Zo koos John voor het ontwerpen van tuinen, Rob voor de aanleg van tuinen en Jeroen voor het onderhoud. Op deze manier kan je spreken van een drie-eenheid binnen het bedrijf. Door deze kennis en vakmanschap in eigen huis te hebben is er kwaliteit en betrouwbaarheid ontstaan, wat wordt versterkt door het familiebedrijf.
De degelijke basis van Wim Vis, voorheen ook bekend als tuincentrum Vis, heeft ons als gebroeders de afgelopen jaren geholpen het bedrijf om te bouwen van tuincentrum naar hoveniersbedrijf. Met de trotse naam Holland Hoveniers zetten we de traditie van Wim Vis voort.